donderdag 24 november 2011

Workshops op verplaatsing!

Vorig jaar kregen we de vraag van Sovoarte of we een workshop wilden organiseren waarin ze op 3 a 4 uur een afgewerkt stuk mee naar huis konden nemen, en dit alles niet in onze vertrouwde omgeving.
Natuurlijk gingen wij hier op in en gaven we onze eerste workshops op verplaatsing.
Ze konden kiezen tussen een sjakosj of een knuffeltje! Natuurlijk gingen bijna alle studenten voor de sjakosj.

Deze zomer kregen we een mailtje uit Brussel met dezelfde vraag (dankzij onze vrienden bij Sovoarte die goede PR voor ons verrichtten)! Stitch me verlegde dus zijn grenzen en ging voor de eerste keer in ongekend gebied hun kunsten gaan aanleren!
De enthousiaste interieurarchitecten en architecten gingen gisteren dan ook aan de slag om een sjakosj in elkaar te steken (de knuffel hebben we er maar uitgelaten omdat deze geen succes had, het was nochtans ne vree schonen!). Hieronder het resultaat!Het eindresultaat! 
Ze kan zelf langs beide zijden gedragen worden :-)

Vandaag is Eva samen met Marlies nog eens naar Brussel voor de studenten beeldende kunsten ook een handje toe te steken bij het maken van deze mooie sjakosj! En 1 december staan Eva en Lien nog eens paraat voor STUVO HUB.

(Dit alles kunnen wij vooral doen dankzij naaicentrum Gabriel die ons naaimachines bezorgt!) http://www.borduur-naai-strijkmachines.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten